Bliv frivillig

Netværkshuset

Bliv frivillig

Som frivillig i Netværkshuset er du med til at gøre en vigtig indsats for, at flygtningene i Gentofte Kommune lærer at forstå og begå sig i det danske samfund. Som frivillig har du mulighed for at hjælpe til med mange forskellige ting og for at bruge præcis den tid og energi, du har lyst til at bruge.

Du kan f.eks. blive lektiehjælper, hverdagsrådgiver, hjælpe med sociale medier, kontaktperson, stå for sociale arrangementer eller hjælpe med fysisk vedligeholdelse af huset. Mulighederne er mange og du er også velkommen til selv at komme med ideer til aktiviteter.

Du skal som frivillig i Netværkshuset meldes ind i foreningen ved at betale et årligt medlemskontingent på 100 kr. Herudover, skal du i henhold til DRC Dansk Flygtningehjælps retningslinjer give tilladelse til indhentning af en børneattest. Det gør du via dette link: https://flygtning.dk/formularer/boerneattest

Er du interesseret i at blive frivillig i Netværkshuset, så kontakt daglig koordinator på mail: koordination@netvaerkshuset.dk eller tlf.nr: 29 74 04 75 og hør nærmere. Du er også altid velkommen til at møde op i huset i åbningstiden til en snak om mulighederne. Vi håber at se dig!