Aktiviteter

Netværkshuset

Børn

Vi har ingen børnepasning, men børn er meget velkomne til at komme sammen med deres voksne. I Netværkshuset er der indrettet et legerum for børn i alderen ca. 2-8 år.

I haven har vi gynger og et klatretårn. De større børn kan spille billard og bordfodbold og i øvrigt hygge sig som de voksne. Igennem hele året arrangerer vi ture for børnefamilier, viser film og andre aktiviteter som frivillige tager initiativ til.​ Vi forventer, at forældre eller andre der ledsager børnene tager ansvar for at rydde op efter legen.

Netværkshuset

Unge

Der kommer mange unge i Netværkshuset, både som frivillige og unge flygtninge og indvandrere. Vi tilbyder lektiehjælp på niveauer som folkeskolens ældste klasser, gymnasie- og handelsskoler. På disse trin kan det være en god idé at lave konkrete aftaler med bestemte frivillige, der kan imødekomme dette. 

Vi har et ungerum med stort TV, spil og træningsudstyr, hvor unge kan mødes til socialt samvær og planlægge aktiviteter og ture. Du er som ung meget velkommen til at komme med idéer til nye aktiviteter.

Netværkshuset

VOKSNE

Vi har en bred vifte af tilbud til aktiviteter målrettet voksne. I det daglige har vi en hyggelig café knyttet til vores køkken, hvor vi gratis serverer kaffe, the og om onsdagen et gratis måltid varm mad. Lejlighedsvis har vi overskudsmad og brød til uddeling. Derudover tilbydes dansk sprogtræning som supplement til sprogskolen eller dansk sprogtræning for dem der blot ønsker at blive bedre til dansk. Dette kan foregå 1:1 eller i grupper. Vi laver også motions- og sundhedsfremmende aktiviteter som f.eks. yoga om torsdagen.

Vi arrangerer som oftest et par gange om måneden ture til skov og strand, til museer og andre seværdigheder, fester i huset og socialt samvær omkring foredrag, fælles måltider og fester.