Aktiviteter

Netværkshuset

Børn

Vi har ingen børnepasning, men børn er meget velkomne til at komme sammen med deres voksne. I Netværkshuset er der indrettet et legerum for børn i alderen ca 2-8 år. I haven har vi gynger og et klatretårn. De større børn kan spille billard og bordfodbold og i øvrigt hygge sig som de voksne. Igennem hele året arrangerer vi ture for børnefamilier, viser film og andre aktiviteter som frivillige tager initiativ til.​ Vi forventer, at forældre eller andre der ledsager børnene tager ansvar for at rydde op efter legen.
Netværkshuset

Unge

Der kommer mange unge i Netværkshuset, både som frivillige og unge flygtninge og indvandrere. Vi tilbyder lektiehjælp på niveauer som folkeskolens ældste klasser, gymnasie- og handelsskoler. På disse trin kan det være en god idé at lave konkrete aftaler med bestemte frivillige, der kan imødekomme dette. Unge kan mødes også til forskellige former for samvær. Du er meget velkommen til at komme med idéer til nye aktiviteter.

Netværkshuset

VOKSNE

Her finder du en oversigt over de tilbud der stilles voksne flygtninge hos Netværkshuset. ​​Har du eventuelle spørgsmål bør de henvendes til den daglige koordinater.
Vi har en bred vifte af tilbud til aktiviteter målrettet voksne. I det daglige har vi en hyggelig café knyttet til vores køkken, hvor vi gratis serverer kaffe, the og ofte et måltid varm mad, frugt og brød. Lejlighedsvis har vi overskudsmad til uddeling. Vi arrangerer som oftest et par gange om måneden ture til skov og strand, til museer og andre seværdigheder, fester i huset og socialt samvær omkring foredrag, fælles måltider og fester. Men alt dette er ændret foreløbig af hensyn til Covid 19 forholdsregler.