Persondatapolitik

Netværkshuset

Her kan du læse om vores Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Netværksgruppen i Gentofte kommune. En del af Dansk Flygtningehjælp.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Netværksgruppen i Gentofte kommune. En del af Dansk Flygtningehjælp..

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Netværksgruppen i Gentofte kommune. En del af Dansk Flygtningehjælp. indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Opretter en konto

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Anmelder vores hjemmeside

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.netvaerkshuset.dk er Netværksgruppen i Gentofte kommune. En del af Dansk Flygtningehjælp., Ericavej 149, 2820 Gentofte, cvr nr. 34777640

Behandlingsgrundlag og formål

Dansk flygtningehjælp indsamler og behandler dine oplysninger med henblik på at organisere den frivillige indsats. Vi opbevare dine oplysninger sikkert og sletter dem, når du ophører med at være frivillig. Oplysningerne bliver delt med lokale frivilligkoordinatorer og medarbejdere i Dansk Flygtningehjælp, så vi løbende kan være i kontakt med dig om dit hverv som frivillig. I den forbindelse kan vi også kontakte dig om deltagelse i Landsindsamlingen og anden støtte til organisationen.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet [ XXX måneder/år ] efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Google.

Vi har vores hjemmeside hos Nordicway , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Nordicways datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse koordination@netvaerkshuset.dk.